Outsourcing

IT Consulting

 

IT Consulting VeroBit SRL

Outsourcing

Outsourcing este un proces din ce în ce mai popular în rândul companiilor IT majore. Marile companii occidentale suferă de lipsă semnificativă de resurse, atât în ceea ce privește tehnologia cât și din punctul de vedere al personalului, sau sunt nevoiți să apeleze la reducerea costurilor într-o oarecare măsură. În acest scop, un obiectiv preferat îl constituie România, unde companiile IT locale pot oferi prețuri mai competitive în comparație cu alte companii din zone metropolitane, și dat fiind faptul că România a aderat la Uniunea Europeană, barierele de colaborare în materie de drept, cât și în privința comunicațiilor, nu mai sunt valabile.

Oferim un mediu de lucru modern și flexibil profesioniștilor noștri, care participă la un sistem de formare continuă, astfel încât să fie apți pentru munca orientată spre client, transparentă, de la distanță.

Serviciile noastre se bazează pe costuri transparente și relativ scăzute, parteneriate solide și pe termen lung și muncă de înaltă calitate efectuată într-un fus orar avantajos, cu multă expertiză.